Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics

Els actes es centren especialment al voltant del Monestir i tindran lloc els dies 19, 20 i 25 d'abril


  • Comparteix:

El Monestir / Foto: Local Press

El Monestir / Foto: Local Press

Sant Cugat celebra el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics amb un programa que s'activa aquest dijous. La primera proposta serà la presentació d'una audioguia elaborada per part de l'alumnat de 2n de primària de l'escola Gerbert d'Orlhac. Aquest dissabte, les famílies i infants podran participar en un joc de pistes per tot el recinte del Monestir per conèixer els secrets més ben guardats d'aquest espai monumental. Les activitats tenen per objectiu conscienciar sobre la diversitat del patrimoni cultural i la seva vulnerabilitat.

El 25 d'abril la ciutat viurà la 2a Jornada Cultura Medieval. El Museu del Monestir acollirà la jornada de divulgació temàtica, que començarà a les 16 h i comptarà amb la presència del catedràtic d'Història de l'Art Medieval a la UAB Manuel Castiñeiras i el doctor en Simbologia Medieval Jorge R. Ariza, entre d'altres. A les 19 h tindrà lloc la mostra de cant medieval, a càrrec de l'especialista en música medieval, Antoni Madueño.

Podeu consultar la programació del Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.